У вихідні у Носівці співробітники міліції в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримали 31-річного жителя райцентру. Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, він 7 жовтня в обідню пору вкинув у колодязь двох своїх синів дворічного та п’ятирічного віку. Хлопчики поплатилися життям за те, що їх безробітний батько був невдоволений їхньою грою, бо бажав відпочити. Тіла братиків знайдено. Батько прикидав мертвих дошками.

— Це сталося в неблагополучній родині, — прокоментувала жахливу подію секретар Носівської міськради Людмила Нестеренко. — Отримуючи кошти на дітей, батько та мати, які проживали в цивільному шлюбі, пиячили. До них не раз виїжджали відповідні служби. Співмешканці давали слово виправитися. Але, на жаль, все закінчилося ось так дуже сумно.
Двох хлопчиків поховали в Іржавці, де мешкає їхня бабуся. Кошти на похорон виділила Носівська міська рада. Заарештовано 26-річну мати загиблих. Як з’ясувалося, вона в п’ятницю випивала разом із співмешканцем і не захистила дітей. Навіть продовжила пиятику після злочину, вчиненого чоловіком. Увечері співмешканці віднесли заяву у райвідділ міліції про зникнення дітей. У Носівці оголосили розшук хлопчиків. Однак під час з’ясування обставин виявилося, що свідчення батьків мають невідповідності. Зрештою, співмешканці зізналися слідчим у скоєнні злочину. Проти обох порушено кримінальну справу.