На території дендропарку у місті Березне виявлено тіло 20-річної місцевої мешканки. На початку вересня вона сказала батькам, що їде навчатися до сусіднього райцентру Сарни. Але, як з’ясувалось, улітку в училище вона не вступила. Про те, де жила і чим займалася весь цей час дівчина, нині з’ясовують працівники міліції. Коментує начальник Березнівського райвідділу міліції Ігор Денисюк:
— За зовнішнім оглядом тіла слідів насильницької смерті не виявлено. Однак достеменно встановити причину загибелі 20-річної дівчини складно через різко виражене гнильне руйнування тіла. Під одягом загиблої знайшли шприц із залишками рідини і три порожні упаковки заспокійливого засобу, які досліджують експерти. Загалом слідство має знайти відповіді ще на багато запитань.
Окрім прощального послання поряд із залишками тіла дівчини знайшли її сумку з документами та блокнот із незрозумілими знаками. Як стверджують знайомі загиблої, це була якась її особлива мова — вона часто хизувалась своїми дивними записами перед оточуючими, однак ніхто не міг розшифрувати написаного. Покійна, як з’ясувалося, належала до прихильників готичної субкультури.