Сумська обласна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно депутата Сумської обласної ради Ш. за фактом побиття ним 11-річного учня однієї з гімназій обласного центру.
Під час відвідин навчального закладу депутат Ш. безпричинно і умисне наніс дитині кілька ударів ногами по тулубу і кінцівках. Внаслідок «дружнього спілкування» з обранцем малолітній гімназист отримав тілесні ушкодження.
За інформацією заступника прокурора Сумської області Костянтина Підлубного, в матеріалах дослідчої перевірки достатньо даних, які вказують на наявність у діях депутата ознак злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України. Нині досудове слідство проводять співробітники слідчого відділу Сумського міськвідділу міліції.
Тим часом депутат обласної ради Ш., якому прокуратура інкримінує хуліганські дії, — повідомляє сайт «Всі Суми», — стверджує, що інформація прокуратури не відповідає дійсності, тож особисто обстоюватиме свою невинність з адвокатом у суді. За його словами, він прийшов до гімназії лише захистити свого сина, якого напередодні побив однокласник.
 
Сумська область.