Для відновлення Підгорецького замку потрібно близько 120 мільйонів гривень, — повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк. Останні три роки кошти на реконструкцію не надходили. 
Для пришвидшення робіт за погодженням з Кабміном вирішили частково змінити функціональне призначення пам’ятки архітектури. Окрім туристичної інфраструктури, облаштують резиденцію, де Президент України проводитиме зустрічі з офіційними особами, відбуватимуться важливі державні заходи. Біля замку відновлять один із найстаріших постоялих дворів України, збудований 1740 року, в якому зупинявся Оноре де Бальзак.
На реставрацію замків Львівщини потрібно близько 250 мільйонів гривень. Хороша презентація дасть змогу перетворити їх на перлину туристичної індустрії. Тільки Золочівський, Підгорецький та Олеський замки щоденно відвідують 4—5 тисяч гостей. З часом замки зможуть самі заробляти на своє існування. До зими необхідно перекрити дахи, щоб пам’ятки архітектури не нищилися. Михайло Цимбалюк взяв під особистий контроль реконструкцію набрамної споруди в Золочівському замку. Після чого ні у кого вже не виникає сумнівів, що роботи будуть виконані вчасно.