Українцям немає чого хвилюватися за тепло у домівках взимку. Про це у Чернігові під час прес-конференції заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов. Адже жовтнева зустріч Президента Віктора Януковича з керівництвом Російської Федерації, переконаний він, завершиться успішно і розв’яже проблему із газом.
Парламентарій назвав нещодавній з’їзд партії «Единая Россия» історичним, оскільки «визначено стратегію Російської Федерації як мінімум на 12 років». На його думку, узгоджене рішення союзників ПР про висунення Володимира Путіна кандидатом у президенти позитивно впливатиме на світові тенденції, «на відносини між нашими країнами». 
Передбачуваність подальшої політичної ситуації в Російській Федерації, вважає народний обранець, полегшує Україні вирішувати злободенні питання, зокрема і газові. Зустріч на вищому рівні керівників двох держав «дає можливість знизити цінову позицію по газу і зробити її не такою обтяжливою, як зафіксовано у договорі, підписаному Юлією Тимошенко».
Народний обранець назвав проект бюджету 2012 року «головним фінансовим документом економічного зростання». За його словами, планується зростання економіки на 5,5 відсотка, зарплати для бюджетників підвищаться на 25—30 відсотків. А вчителі, лікарі, медичні працівники, бібліотекарі отримуватимуть на 600—800 гривень більше, ніж нині.
 
Чернігів.