У Чернігові відбувся Міжнародний інвестиційний форум. У його роботі взяли участь представники дипломатичних та торговельно-економічних місій іноземних держав, міжнародних організацій, іноземні інвестори, народні депутати України Михайло Чечетов, Едуард Прутнік та Олексій Плотніков. Свою точку зору щодо поліпшення співробітництва між регіонами донесли гостям і господарям заходу Надзвичайний та Повноважний Посол В’єтнаму в Україні пані Мінь Нгуєт, голова Гомельського облвиконкому Володимир Дворнік, президент Українського національного комітету Міжнародної торгової палати Володимир Щелкунов та інші.
У рамках Міжнародного інвестиційного форуму в облдержадміністрації відбулися конференція «Три кроки назустріч інвестиціям», засідання керівних органів Єврорегіону «Дніпро». Керівники делегацій підписали План заходів щодо співпраці на 2012-2013 роки та протокол за результатами засідання. Також укладено низку міжрегіональних договорів. Гості форуму ознайомилися з виставкою продукції місцевих виробників, організованою на центральних вулицях Чернігова.
На знімку: генеральний директор фабрики «Берегиня» Ніна Бас  знайомить міського голову Олександра Соколова, в. о. заступника губернатора Брянської області Олександра Горшкова, голову Гомельського облвиконкому Володимира Дворніка з інвестиційним проектом.
Фото автора.