На чемпіонаті світу з міжнародних шашок (шашки-100) серед жінок, який відбувся у Рівному, набравши дев’ятнадцять очок, перемогу здобула Тамара Тансиккужина із Росії. «Срібло» у її землячки Матрьони Ноговіциної, «бронза» в українки Вікторії Матричко, яка лідирувала за результатами дев’яти турів, але у підсумку для перемоги їй забракло двох очок.

Чемпіонат провели на високому рівні, зазначив президент Федерації шашок України Анатолій Яценко. Тому Рівненщину планують залучити до першого в Україні інтернет-проекту з дистанційної гри в шашки. Тим паче, що в області є відповідна база та досвід. Як приклад — проведений чемпіонат світу, де під час ігор використовували сучасні електронні дошки та веб-камери. Таким чином, стежити за перебігом чемпіонату могли в усіх куточках світу.
Загалом у цьому турнірі взяли участь чотирнадцять шашкісток із десяти країн світу: України, Росії, Нідерландів, Білорусі, Латвії, Китаю, Литви, Польщі, США та Узбекистану. У вільний від змагань час вони проїхали туристичними маршрутами Рівненщини.
 
Рівне.