Футбол. Раніше керівництво Луганської області обіцяло, що «Зоря» повернеться на власний стадіон «Авангард» у вересні. Тепер називають іншу дату — 10 жовтня. Тоді, кажуть, завершиться реконструкція футбольної арени. Та й голова Луганської ОДА Володимир Пристюк підтвердив це під час виступу на телебаченні.
Стало відомо, що вже прийшли нові рулони — з трав’яним покриттям. На цьому тижні їх вкладуть. Тоді на всьому полі буде зелений газон. Виконані всі технологічні роботи, пов’язані з відливами, питаннями дренажу.
Ну що, як кажуть у таких випадках, у час добрий! Прихильники «Зорі» надто скучили за улюбленою командою. Та й футболістам конче потрібна підтримка рідних трибун.
Розклад матчів
Сьогодні, як відомо, відбудуться матчі 1/16 фіналу розіграшу Кубка України з футболу. Нагадуємо розклад поєдинків: 15.00. «Титан» (Армянськ) — «Дніпро» (Дніпропетровськ). 15.30. «Полтава» — «Карпати» (Львів). «Шахтар» (Свердловськ) — «Шахтар» (Донецьк). 16.00. «Кремінь» (Кременчук) — «Динамо» (Київ). «Берегвідейк» (Берегове, Закарпатська область) — «Металіст» (Харків). «Сталь» (Дніпродзержинськ) — «Севастополь». «Буковина» (Чернівці) — «Оболонь» (Київ). «Словхліб» (Слов’янськ, Донецька область) — «Зоря» (Луганськ).
Схема відома
Баскетбол. Уже відомі вісім збірних, котрі кваліфіковані на чемпіонат Європи-2013, що відбудеться у Словенії з 4 по 22 вересня. Як повідомляє Krepsіnіs.net, у змаганнях, як і в Литві, візьмуть участь 24 збірні. Шість найкращих команд Євробаскету-2011 (Іспанія, Франція, Росія, Македонія, Литва і Греція), країна-організатор Словенія і Велика Британія вже у фінальній частині. Британці виступатимуть на Олімпійських іграх і не зможуть взяти участь у відбірному турнірі.
Решта 30 команд Старого Світу розіб’ють на шість груп по п’ять учасників. До фінальної стадії потраплять по дві найсильніші з кожної, а також чотири найкращі з числа команд, які посядуть треті місця.