У Ніжині (Чернігівська область) відбулося урочисте відкриття житлового будинку для родин співробітників Спеціалізованого авіаційного загону МНС України, ветеранів і пенсіонерів підрозділу. У 21-квартирному будинку загальна площа помешкань становить 1200 квадратних метрів. Ордери новоселам вручив директор Департаменту ресурсного забезпечення та підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року Павло Главаті. Також привітав новоселів заступник голови ОДА Віктор Тканко, передає наш власкор Сергій Павленко.
Подарунок до свята отримали і пожежники райцентру Теребовлі (Тернопільська область). Це — реконструйоване приміщення депо (на знімку). Хоча подарунком це назвати важко, оскільки на оновлення депо бюджетних коштів не витрачали. Усі роботи виконували за рахунок внутрішніх резервів, спонсорської допомоги, а також власними силами. Щоб перетворити колишній майже розвалений гараж на сучасне комфортне для людей і техніки приміщення, довелося розібрати його до фундаменту і звести заново, тож пожежники ставали і мулярами, і штукатурами, і покрівельниками.
На новосілля голова ОДА Валентин Хоптян вручив колективу особового складу ключі від оперативно-рятувального автомобіля, а трьом працівникам — почесні грамоти облдержадміністрації, повідомляє наш власкор Любов Левицька.
Фото Юрія Заруцького.