Хокей. Як уже повідомлялося, у Львові створено клуб «Леви», котрий став одним із восьми колективів, які виступатимуть у чемпіонаті Української професіональної хокейної ліги (УПХЛ).
Президент клубу Ігор Чуркін, один із власників автобусного заводу, сподівається, що виступ «Левів» дасть додатковий поштовх у розвитку зимових видів спорту на Львівщині.
Незабаром у Львові розпочнуть будівництво льодового палацу — це буде один із об’єктів до Олімпіади-2022. Створення професіонального клубу стало наступним кроком на шляху до олімпійської мрії України. Бюджет команди становитиме близько мільйона доларів. У першому матчі національного турніру «Леви» у Новояворівську прийматимуть вінницьких «Гайдамаків».
Серед гравців львівського колективу — вихованці українського хокею (з Києва, Харкова, Донецька) і гравці з Білорусі, Росії та США. А воротар Райан Донаван став першим американським хокеїстом, що виступатиме в Україні за часів її незалежності. Тренуватиме команду білоруський фахівець Денис Булгаков.
 
Львів.