Нещодавно бердянська школа №5 одержала в подарунок від голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету Валерія Баранова й керівництва міста на чолі з Олексієм Бакаєм оновлений і реконструйований актовий зал (через ветхість він був закритий протягом багатьох років).

Із 47 млн. грн., які стараннями народного депутата та міськради виділені Бердянську з державного бюджету, 900 тисяч пішли на капітальний ремонт. 77 тисяч до цієї суми додано з міського бюджету.

У напівзруйнованій будівлі було зроблено покрівлю, установлено нові пластикові вікна, замінено проводку, змонтовано сцену. Цей шкільний зал єдиний у місті із системою кондиціювання.

Реконструйоване приміщення, зазначив міський голова Олексій Бакай, як повідомила прес-служба Народної партії, це тільки приклад того, чого можна добитися, коли об’єднуються зусилля людей, які люблять своє рідне місто.

  •         ДОСЛІВНО

Валерій Баранов:

«Сподіваюся, що цей зал дозволить школярам творчо розвиватися і ставати гідними громадянами нашої батьківщини».

До речі, днями Голова Верховної Ради Володимир Литвин вручив Валерію Баранову орден «За заслуги» І ступеня. В указі Президента написано, що Валерій Баранов, а також ще чотири господарники й працівники науки удостоєні такої високої державної нагороди за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові досягнення, багаторічну працю і з приводу 15-ї річниці Конституції України.