Бокс. Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі українець Віталій Кличко (43—2, 40 KO) у присутності понад 40 тисяч глядачів на новому, збудованому до Євро-2012 з футболу, Stadіum Mіejskі (Муніципальному стадіоні) у польському місті Вроцлаві здобув дострокову перемогу в десятому раунді над колишнім чемпіоном світу у напівважкій і важкій вазі відповідно за версіями WBC та ІBF поляком Томашем Адамеком (44—2, 28 KO).

З перших хвилин бою перевага була на боці Віталія. Уже під кінець першого раунду Томаш пропустив точний удар з правої й залишився на ногах лише завдяки канатам. По ходу зустрічі удари Кличка надто дошкуляли меншому за габаритами Адамеку. Польський боксер, варто віддати йому належне, мужньо тримався. Але протягом поєдинку він так і не спромігся «почастувати» опонента жодним значимим ударом.
Складалося враження, що Кличко-старший не до кінця використовував свій грандіозний потенціал. І навіть жалів суперника, відпускаючи його в тих епізодах, коли, здавалося, мав завдати завершального удару і поставити переможну крапку.
У шостому раунді після потужного влучення українця правою рефері відкрив Адамеку рахунок — нокдаун. А розв’язка протистояння настала в десятому раунді, коли удари Кличка почали проходити один за одним. Рефері рішуче замахав руками, зупинивши бій. Киянин ушосте захистив чемпіонський титул!
Фото з сайту www.boxіngscene.com.