Запорізькі підприємці стали учасниками проекту «Busіness Gate», а це значить, що відтепер вони «свої» на ярмарках, симпозіумах, конференціях тощо, які проводитимуть на територіях багатьох країн світу. Це стало можливо після того, як облдержадміністрація та Комісія з розвитку економічних відносин італійської програми «Busіness Gate» підписали спеціальний меморандум.
Програма «Busіness Gate» спрямована на розвиток комерційних, економічних та партнерських відносин між регіонами різних держав. Її учасниками є понад два мільйони підприємств.
Серед напрямів співробітництва між Запорізькою ОДА та «Busіness Gate» — розробки спільних заходів для розвитку торговельно-економічних та науково-технічних відносин на принципах взаємної вигоди; обмін діловою інформацією; просування законодавчих і нормативних актів, спрямованих на поліпшення ведення торгівлі; створення стимулів для нарощування виробництва та збільшення обсягів інвестицій; впровадження передових технологій тощо. Крім того, важливим аспектом є обмін досвідом у сфері підтримки малого та середнього бізнесу.
Запорізька область.