Він з’явиться у Дніпропетровську в День міста, 10 вересня. Унікальний виріб буде виготовлено на платформі розміром 2 на 2,5 метра. Борошняний герб повністю повторюватиме офіційну емблему Дніпропетровська. А для його створення використають понад 80 кілограмів борошна.

Платформу встановлять на майданчику перед міськрадою, і кожен бажаючий зможе долучитися до створення герба. Там учасникам і вручать дипломи від Національного проекту Книги рекордів України.

Організувала акцію група майстрів центру розвитку особистості «Сознание» за підтримки управління культури і мистецтв міськради.

Але це не всі сюрпризи. У День міста на центральних вулицях буде діяти виставка-ярмарок «Дніпровський дивоцвіт». На неї з’їдуться більш як 100 майстрів з Івано-Франківська, Луцька, Чернівців, Чернігова, Харкова, Одеси, Києва, Запоріжжя, Сум, Полтави, Кіровограда, Львова, Ялти, Сімферополя, понад 150 народних умільців із Дніпропетровська та області. Вони запропонують вироби з кераміки, дерева, килими, гобелени, картини, вишиті бісером, плетиво із соломи і лози, обереги, ляльки-мотанки й багато чого іншого. 

Не обійдеться свято і без традиційного Петриківського розпису, яким так славиться регіон.