Міський голова Львова Андрій Садовий заборонив курити та вживати алкоголь не тільки в ратуші, а і в районних адміністраціях та на комунальних підприємствах.
Відповідні зміни керівник міста вніс до розпорядження «Про посилення трудової дисципліни». Причиною «сухого закону», скоріше за все, стали нарікання на часті застілля на роботі. Святкування днів народження керівників перетворювалися на вихідні дні, коли до кабінету іменинника вишикувались черги, що викликало нарікання відвідувачів установ, підпорядкованих міській раді.
Іменинники-керівники часто не знали, де подіти сотні букетів. Один з колишніх голів замовляв автомобіль, і квіти відвозили до львівських пам’ятників. Святкування іменин високопоставлених чиновників на робочому місці часто перетворювалось на систему поборів, коли підопічні та зацікавлені особи несли дорогі подарунки та конверти з грішми. Оновленим розпорядженням Андрій Садовий вдарив по пиятиках та корупції.
Курити дозволили тільки у спеціально відведених місцях. А застілля депутати міськради та чиновники вже давно перенесли до кафе «Віденська кава», де досить часто у невимушеній обстановці вирішуються найскладніші проблеми.