Справжня трагедія розігралася нещодавно в Павлограді. Донька приїхала провідати матір, а знайшла в квартирі закривавлений труп...
Навкруги панував безлад. Оглянувши тіло 73-річної пенсіонерки, судово-медичний експерт констатував: злочин стався приблизно три дні тому, а жінка загинула від двох різаних ран шиї та шести відкритих черепно-мозкових травм голови. Однак коли оперативники дізналися, хто саме вчинив злочин, багатьом із них стало моторошно. Адже пенсіонерку вбила її рідна 17-річна онука, котра днями народила вже другу дитину.
Як стало відомо правоохоронцям, злочин стався вранці. Приблизно о 9-й годині онука прийшла до бабусі провідати її та передати ліки. Раптом між жінками виникла сварка. Можливо, старенька намагалася наставити на розум свою не зовсім благополучну онуку. Але вона замість подяки вхопила цеглину, яка лежала на кухні, і вдарила бабусю по голові. А потім кухонним ножем у двох місцях перерізала рідній людині горло. Пізніше, отямившись, дівчина вирішила зімітувати пограбування, щоб приховати сліди злочину. Вона також викинула в посадку ніж та цеглину.
Нині вина дівчини повністю підтверджується її особистим зізнанням, словами свідків і вилученими знаряддям злочину та одягом зі слідами крові. Оскільки підозрювана неповнолітня, максимальний термін покарання для неї може бути 10 років позбавлення волі. А ось хто виховуватиме її двох дітей — це питання, на яке немає чіткої відповіді.