Баскетбол. У новому сезоні  БК «Київ» не змінить кадрових уподобань і робитиме ставку переважно на вихованців українського баскетболу. Про це розповів тренер команди Віталій Чорній.
— Ми підписали одного легіонера — Гарі Ервіна, шукаємо ще одного, можливо, — двох. Ціла низка факторів не дозволяє нам повністю відмовитися від іноземних виконавців. Але, як і раніше, гратимемо переважно українським складом, роблячи ставку на своїх вихованців, — запевнив наставник.
До 10 вересня команда працюватиме в Києві, після чого вирушить на навчально-тренувальний збір до Литви, де у Клайпеді проведе достатню кількість спарингів з командами різного рівня. 25-го або 26-го вересня кияни повернуться в Україну.
На думку Віталія Чорнія, головна проблема полягає в тому, що у зв’язку з підготовкою до Універсіади пік форми у кількох гравців, за великим рахунком, минув, тому їм потрібно адаптуватися та обережно, але без тривалої «розкачки», увійти в робочий ритм.
Щодо спарингів з іншими клубами Суперліги тренер зазначив, що нині «Київ» веде переговори з низкою команд про матчі, а їх розклад буде відомий приблизно за тиждень до від’їзду.