Футбол. Триває кампанія з популяризації Ліги чемпіонів — головний єврокубок побуває в провідних футбольних містах континенту, де кожен бажаючий зможе сфотографуватися з призом.
UnіCredіt Trophy Tour 2011 стартує в Санкт-Петербурзі — з 16 по 18 вересня кубок виставлятимуть на Дворцовій площі. З міста на Неві приз перебереться до Москви на Червону площу (23—25 вересня).
Після Росії Ліга чемпіонів вирушить до України. З 30 вересня по 2 жовтня кубок пробуде в Києві. Його виставлять на Софіївській площі. Не омине Ліга Чемпіонів і Донецьк, де кубок виставлятимуть на площі Леніна (7—9 жовтня). Після України трофей відправлять до Белграда (Сербія).
Кубок щоразу експонуватимуть у виставковому наметі, де кожен бажаючий зможе сфотографуватися з трофеєм і потім скачати фотографію з офіційного сайту UnіCredіt (так було організовано фотографування минулого сезону). Також всі бажаючі   зможуть самі сфотографувати кубок з усіх боків, взяти автографи у футбольних зірок (у минулому сезоні хедлайнером туру був португалець Луїш Фігу) і подивитися колекцію футболок світових зірок. Вхід на шоу Ліги чемпіонів безплатний.
Минулого сезону трофей виставляли у Мюнхені (Німеччина), Празі (Чехія), Відні (Австрія), Братиславі (Словаччина) та Варшаві (Польща). В Україні та Росії кубок вперше покажуть одразу в двох містах.