Учора в Печерському районному суді міста Києва тривав судовий розгляд кримінальної справи стосовно екс-прем’єра Юлії Тимошенко. На початку засідання підсудна заявила про порушення її права на медичну допомогу та звернулася до суду з вимогою допустити до обстеження стану її здоров’я особистих лікаря та медсестру. Суддя Р. Кірєєв у відповідь заявив, що Тимошенко не скористалася своїм правом бути обстеженою медичними працівниками, та повідомив, що це клопотання буде розглянуто поза межами судового процесу.
Після цього суддя Р. Кірєєв продовжив дослідження матеріалів 21 тому кримінальної справи, а коли мав переходити до 22-го, захист Ю. Тимошенко зажадав від суду оголошення перерви для ознайомлення з матеріалами, які містить цей том, аргументуючи це тим, що у вівторок у канцелярії суду було надано лише 19, 20, 21 томи справи.
Однак суд продовжив дослідження матеріалів аж до завершення цієї процедури та перейшов до розгляду питання про витребування судом низки документів і приєднання їх до матеріалів справи. За словами Р. Кірєєва, після завершення етапу дослідження письмових доказів суд встановив такий порядок своєї роботи: спочатку питання витребування та приєднання до матеріалів справи додаткових документів, огляд речових доказів, вирішення заяв та клопотань, пов’язаних з дослідженнями матеріалів справи, а після цього — свідчення підсудної. Відтак у засіданні суду було оголошено перерву для відпочинку та ознайомлення учасників судового засідання з документами, які були витребувані за запитом суду.
Вл. інф.
У зв’язку з виключенням зі списків вважати недійсними посвідчення помічників-консультантів народного депутата України Тищенка О. І.:
Голубовського В’ячеслава Володимировича (номер посвідчення 481/03),
Копитова Олександра Миколайовича (номер посвідчення 481/19),
Морозова Іллі Сергійовича (номер посвідчення 481/25),
Сініцина Олексія Валентиновича (номер посвідчення 481/26),
Соловйової Марини Євгенівни (номер посвідчення 481/24).
Управління кадрів.