3 серпня, № 142
Закон України «Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту», № 3671-VІ.
Закон України «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві», № 3612-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оподаткування товарів, призначених для підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», № 3675-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку розрахунків за житлово-комунальні послуги», № 3569-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 9 Закону України «Про громадянство України», № 3575-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 15 Закону України «Про кінематографію» щодо порядку видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів», № 3588-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про Правила визначення країни походження товарів у Співдружності Незалежних Держав», № 3592-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про внесок між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку стосовно участі України у Фонді Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля», № 3596-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 19 Закону України «Про туризм», № 3679-VІ.
Закон України «Про судовий збір», № 3674-VІ.
Закон України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», № 3677-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань державних закупівель», № 3681-VІ.
4 серпня, № 143
Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за забруднення лісів», № 3532-VІ.
5 серпня, № 144
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення спільної діяльності», № 3686-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України», № 3609-VІ.
6 серпня, № 145
Закон України «Про Державний земельний кадастр», № 3613-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», № 3614-VІ.
Закон України «Про особливоcті оренди чи концесії об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності», № 3687-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України з питань врегулювання заборгованості за електричну енергію», № 3682-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» щодо виключення з переліку підприємств, що не підлягають приватизації, готелю «Спорт», № 3691-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо національних комісій, що здійснюють державне регулювання природних монополій, у сфері зв’язку та інформатизації, ринків цінних паперів і фінансових послуг», № 3610-VІ.
10 серпня, № 147
Закон України «Про особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів», № 3673-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров’я щодо удосконалення надання медичної допомоги», № 3611-VІ.