150 першокласників із багатодітних родин міста Запоріжжя, а також Запорізького та Вільнянського районів одержали в подарунок від обласної влади портфелі та шкільне приладдя. За словами начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Анастасії Склярук, цього року в області вперше до школи підуть майже 1050 малюків із багатодітних родин. 
Усі вони до початку занять у школах отримають такі самі подарунки. На це в бюджеті регіону спеціально передбачено кошти. Всього ж на Запоріжжі налічується понад шість тисяч сімей, де виховують троє і більше дітей.
Пишуть «Симфонію козацького краю»
У Запоріжжі запишуть та видадуть диск класичної музики «Симфонія козацького краю» у виконанні академічного симфонічного оркестру обласної філармонії під орудою відомого диригента, народного артиста України В’ячеслава Реді. Ініціатор музично-культурного проекту — Запорізька торгово-промислова палата. Як повідомили в управлінні культури і туризму ОДА, новий диск стане продовженням серії «Музична скарбниця Запорізького краю». До альбому увійдуть твори світової классики, що вдало передають особливий український музичний колорит.