Печерський районний суд відмовився розглядати клопотання про надання Юлії Тимошенко дозволу на проведення медичного обстеження лікарем, якому вона довіряє. Відповідне клопотання вона заявила вчора зранку. «Я не матиму справи ні з якими консиліумами, які ви створюєте», —сказала екс-прем’єр, звертаючись до судді. Ю. Тимошенко попросила допустити до неї для здачі крові на аналіз тих лікарів, яким вона довіряє. За її словами, їх включили до групи медиків, які мали її обстежувати, але так і не допустили до цього процесу.
У свою чергу, суддя Родіон Кірєєв зазначив, що це питання суд уже не раз вирішував. «Ваш лікар був біля вас. У вас була можливість пройти обстеження, здати аналізи. І те, що ви не погодилися, — ваше право», — сказав він. Урешті, після невеликої перепалки, що виникла між підсудною та суддею, головуючий продовжив зачитувати матеріали справи.
Крім того, суд не дозволив представникам ЗМІ фото- і відеофіксацію судового засідання, зробивши висновок про передчасність заявленого клопотання. 
Тим часом учора адвокати Юлії Тимошенко зареєстрували у канцелярії Печерського райсуду заяву. За словами адвоката, зміст заяви грунтується на тих самих аргументах, які як обвинувачення висуває прокуратура Юлії Тимошенко.
Вл. інф.