Після покладання квітів представниками влади та громадськості до пам’ятника Т. Шевченку на Валу та до пам’ятного знака «Борцям за волю і незалежність України» на Красній площі відбувся урочистий вихід на лінію тролейбуса чернігівського виробництва, придбаного для міста. Цього ж дня на вулиці Незалежності, 12 перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко привітав 92 родини з новосіллям у новому житлового будинку в мікрорайоні Масани.

У центрі міста на Десні також відбувся VІ Міжнародний фольклорний фестиваль національних культур «Поліське коло», який зібрав найкращі творчі колективи з усіх районів області, переможців творчих звітів «Живи, незалежна і сильна, і слався, єдина, в віках», колективи національно-культурних товариств Чернігівської та Київської областей, а також зарубіжних країн.

Крім цього, у Центральному парку культури і відпочинку тисячі людей побували на виставці квітів та плодів «Щастя краси».

В урочистих заходах взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, чернігівський міський голова Олександр Соколов, народний депутат України Григорій Маньковський, представники духовенства та громадськість.

Фото автора.

На знімку: танцює вірменський фольклорний колектив.