Учора Печерський районний суд продовжив дослідження матеріалів у справі проти екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Зокрема, на момент здачі номера Родіон Кірєєв зачитав п’ятий та шостий томи кримінальної справи, яких, як відомо, загалом 16.
На початку засідання сторона захисту знову заявила клопотання про зміну запобіжного заходу для підсудної і попросила суддю розглянути його, доки підвезуть матеріали справи. Їх адвокат Юрій Сухов не взяв із собою з технічних причин. Щоправда, Родіон Кірєєв цю причину назвав не достатньою підставою для зміни порядку ведення засідання, пообіцявши розглянути клопотання після дослідження матеріалів справи.
Тим часом, як повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я, на виконання рішення Печерського районного суду Ю. Тимошенко було проведено медичне обстеження. На вимогу екс-прем’єра до складу групи залучили також її довірених медичних працівників: лікаря та медсестру. Від поглибленого огляду пацієнтка утрималась. Але у дозволених нею межах обстеження встановлено, що стан її здоров’я задовільний.
Вл. інф.