Днями мало не увесь інформаційний простір України підірвало повідомлення про блокування «Запоріжсталі» «Правим сектором», наслідком чого стало накопичення на дорогах міста цілої колони автівок, що прибули по готову продукцію. Згодом радикали заперечили свій стосунок до акції, проте осад залишився...

Цікаво, що причиною пікету людей, які назвалися «Правим сектором», став, за їхніми словами, захист довкілля, на який саме «Запоріжсталь» витрачає фантастичні як для України гроші і планує вже у 2017 році працювати за європейськими нормативами викидів.
У зв’язку з цим напрошується висновок, що «набіг» сотні людей у масках на «Запоріжсталь» є нічим іншим, як недолугою передвиборчою піар-акцією. Бо заважати роботі стабільного підприємства з 15 тисячами робітників можуть лише вкрай безвідповідальні люди. Додамо, що запорізький «Правий сектор» чи, можливо, люди, які під нього маскуються, ще з березня роблять різні капості, покликані підірвати авторитет і Майдану, і національно-демократичних сил в цілому. То люди в масках і з символікою ПС скоюють рейдерське захоплення відвалів металургійних підприємств, то якісь молодчики приїздять до Енергодара і під стінами АЕС намагаються захопити блокпост. «Знову «Правий сектор!» — лунає звідусіль. Однак прізвища провокаторів і досі невідомі.
І ось новий безлад під стінами найавторитетнішого у Запоріжжі підприємства. Здається, і цього разу ми не дізнаємося, хто його зчинив, а тим більше — хто замовив.