Народний депутат Валерій КамЧатний (на знімку) (фракція «Реформи заради майбутнього») щомісяця зустрічається з виборцями Дзержинського і Київського районів Харкова. Адже вважає головним напрямом своєї роботи спілкування та допомогу людям. Також у регіоні працює депутатська приймальня, до якої щоденно звертаються харків’яни.

Водночас В. Камчатний достатньо плідно співпрацює з місцевими органами державної влади та органами місцевого самоврядування, допомагає розв’язувати соціально-економічні та культурні проблеми. Насамперед це фінансування будівництва або ремонту об’єктів.

«Нині ведеться добудова пам’ятки культури, про фінансування якої не так просто було домовитися. Врешті філармонія отримає великий комплекс з новим органним залом, що стане гарним подарунком для мешканців», — підкреслив народний обранець.

Крім того, В. Камчатний бере участь у багатьох засіданнях колегій, зборах господарського активу області. За ініціативи парламентарія Верховна Рада ухвалила постанову про відзначення 125-річчя від часу заснування Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Також готується до розгляду проект постанови про відзначення подібної дати державної установи «Інститут мікробіології та імунології імені І.І. Мечникова Національної академії медичних наук України».

«Серед спектра депутатської діяльності робота в окрузі — найважча, але приносить величезне задоволення. Бо коли люди тобі щиро дякують, то більшого щастя, мені здається, немає», — зазначив народний обранець.