Трохи більше одинадцяти мільйонів гривень для ремонту покрівель у житлових будинках повинні розподілити депутати Севастопольської міськради. Складність поділу полягає в тому, що всього для упорядкування житлофонду за міською програмою «Покрівля» необхідно сто сімдесят мільйонів. Народним обранцям необхідно визначити дахи, які полагодять першочергово — починаючи із серпня.
За словами начальника управління ЖКГ міськдержадміністрації Олександра Панасюка, депутати на останній сесії додали більше семи мільйонів гривень на ремонт покрівель. «Крім цього нам дали понад два мільйони на аварійні об’єкти — балкони, що руйнуються, козирки, а також на ремонт внутрішніх будинкових електричних мереж», — додав чиновник.
Підготовчу роботу з ремонту дахів завершено. «Зібрано заявки від райдержадміністрацій. Всі вони сформовані у так званий титул. Цей титул уже передано до міськради. Зараз його розглядають наші депутати, —повідомив О. Панасюк. — Сподіваюся, що депутати не будуть затягувати цю роботу, швидко звірять всі дані зі своїми округами. І ми, поки гарна погода, візьмемося за ремонт дахів».
Але своєчасний початок ремонту можливий лише після того, як у міський бюджет депутати внесуть необхідні корективи.
Севастополь.