Працівникам будівельної галузі України
Щиро радий вітати вас з професійним святом — Днем будівельника. Встановлене на честь трудівників великого і потужного виробничого комплексу, воно традиційно відзначається всією державою, здобутки і перспективи якої невіддільні від ваших зусиль, майстерності, відданості справі.
Це професія, справді звернена у майбутнє. Темпи економічного і соціального розвитку країни, задоволення насущних потреб населення, насамперед у житлі, беруть початок у проектних закладах, цехах підприємств будіндустрії та на риштуваннях новобудов. За великим рахунком, у вашій праці одна із засадничих підвалин, необхідних передумов прискорення суспільного поступу, підвищення рівня та якості життя народу.
Переконаний, що усвідомлення свого обов’язку, відповідальності перед людьми, родинами, суспільством допоможуть українським будівельникам гідно відповідати на вимоги й виклики часу, долати проблеми і труднощі, яких ще не бракує.
Зичу щастя, здоров’я і добра, енергії та невтомності у здійсненні найголовнішого проекту — нової, заможної і процвітаючої України.
Голова Верховної Ради Володимир ЛИТВИН.