Благодійний фонд Ігоря ШкІри (народний депутат від Партії регіонів) завершив літню програму з оздоровлення дітей Донецької області, що складалася з двох етапів. Днями, як повідомили «Голосу України» у прес-службі депутата, діти шахтарів ДП «Артемвугілля» вирушили на відпочинок на Азовське море в Центр відпочинку «Клуб Сирена», розташований у селищі Мелекине.
«У рамках першого етапу основний акцент було зроблено на обдарованих дітях, дітях з малозабезпечених, багатодітних або неповних родин, а також тих, що перебуває під опікою. Другий етап програми з оздоровлення організовувався разом з вугільними об’єднаннями. Ми вдячні генеральному директорові ДП «Артемвугілля» Анатолію Гончарову, котрий відгукнувся на пропозицію народного депутата Ігоря Шкіри й допоміг в організації групи дітей, а також забезпечив транспортний супровід», — зазначила Лариса Лісняк, директор Благодійного фонду Ігоря Шкіри.
У свою чергу, від імені генерального директора ДП «Артемвугілля» подяку народному депутатові Ігорю Шкірі за надану можливість оздоровити дітей співробітників вугільного об’єднання озвучив заступник генерального директора із соціальних питань Вадим Садовніков. «Сподіваюся, наша спільна діяльність із Ігорем Шкірею не обмежиться цим заходом і триватиме надалі», — зазначив він.
Загалом за програмою оздоровлення, ініційованою народним депутатом, Благодійний фонд виділив 267 путівок на загальну суму 271 тис. грн.