У селі Березівка Новоушицького району на Хмельниччині від нападу дивного звіра постраждали не тільки домашні тварини. За один день звірюка вбила кількох корів та коней, відтак почала нападати на людей.

Найбільше дісталося 22-річній дівчині. Невідома істота кинулася на юнку, коли та стояла на автобусній зупинці. На крик прибігла односельчанка, намагалася відігнати звірюку палицею, але та не реагувала. На щастя, нагодився сільський мисливець. Лише після сьомого пострілу оскаженіла тварина впала на землю мертвою. Березівчани розповідають: звір схожий і на вовка, і на великого пса.
Потерпіла дівчина наразі перебуває у лікарні. За інформацією завідувача хірургічним відділенням Миколи Томчука, у неї — велика скальпована рана з дефектом черепа, їй довелося ампутувати два пальці на правій руці, є серйозні рани від укусів на лыівій руці, лівому плечі, правому передпліччі, поясниці, сідниці, колінному суглобі. Госпіталізовано ще двох жінок, у яких трохи легші ушкодження. А в Березівці селяни тепер ходять всюди з вилами — бояться чупакабри. Люди твердять: на околицях є кілька таких звірів. У Березівці та сусідніх селах оголошено карантин, потерпілим людям та домашнім тваринам зроблено щеплення проти сказу. Голову вбитої чупакабри досліджують фахівці, які заявляють: такого звіра вони ніколи раніше не бачили.
Продовження теми на 16-й стор.