Голова депутатської фракції «Реформи заради майбутнього» Ігор Рибаков перерахував 35 тисяч гривень, які виділяються народним депутатам України як «оздоровчі», на потреби деяких освітніх закладів Чернігівської області.

Так, повідомив начальник відділу освіти Талалаївської райдержадміністрації Микола Пригара, десять тисяч гривень було перераховано оздоровчому табору «Веселка» та дошкільному закладу «Сонечко». Ще сім тисяч гривень, як повідомили в Бахмацькій РДА, отримала Батуринська загальноосвітня школа.
«Ми неймовірно вдячні Ігорю Олександровичу за допомогу, — сказала директор Батуринської школи Людмила Рафєєва, — тому що за 60 років існування нашої школи — а вона працює із 1952 року — шкільні меблі в ній ще жодного разу не мінялися».
Гроші надійшли і в кілька шкіл Сосницького району — Великоустівську, Пекарівську та Козляницьку ЗОШ.
А у Світличненській школі у Варвинському районі завдяки фінансовій підтримці депутата з’явилася нова газова колонка та бойлер в їдальні.
Крім того, парламентарій, як повідомили «Голосу України» в прес-службі фракції «Реформи заради майбутнього, подарував місту Короп, що на Чернігівщині, ікону Миколи Чудотворця. А завідувачці дитсадка «Дзвіночок» Аллі Трейтяк від депутата вручили сертифікат на 5 000 гривень — на нові меблі.