Більш як тридцять провідних польських та українських художників і гончарів приїхали до естетичної школи-гімназії «Дивосвіт» в село Мала Білозерка Василівського району (Запорізька область). Польську делегацію очолює відома художниця Ядвіга Бардишевська. До середини серпня гості працюватимуть над власними доробками та даватимуть майстер-класи вихованцям гімназії. А 16 серпня пройде виставка новостворених робіт. Подібні заходи в «Дивосвіті» вже давно стали традиційними.
Малобілозерська школа-гімназія — унікальний навчальний заклад. Керамічні вироби її вихованців оцінюються експертами як твори високого мистецтва. До речі, навесні гімназія одержала золоту медаль другої міжнародної виставки
«Сучасні навчальні заклади», яка проходила в Києві. А ще «Дивосвіт» — ініціатор і організатор «Малобілозерського ярмарку» — свята народного мистецтва, відомого не лише на Запоріжжі, а й далеко за його межами. На ярмарку можна придбати вироби народних майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, картини, неповторну кераміку.