У Криму створено робочу групу. Вона має розв’язати проблеми пасажирів, які не змогли вилетіти із Сімферополя до Красноярська у зв’язку зі скасуванням авіарейсу через анулювання сертифіката російської авіакомпанії «Континент». Авіакомпанія здійснювала три рейси на тиждень за маршрутом «Сімферополь—Москва» і один — за маршрутом «Сімферополь—Самара—Красноярськ». Загалом квитки авіакомпанії для вильоту із Криму продано до 9 вересня.
«Наказом № 462 Федерального агентства повітряного транспорту Мінтрансу Росії анульовано ліцензію російської авіакомпанії «Континент» з 29 липня», — розповів перший заступник міністра курортів і туризму АРК Олександр Лієв.
За його словами, цього дня рейс о 16.30, що мав вилетіти за маршрутом Сімферополь—Самара—Красноярськ, не відбувся. До того ж пасажири про це довідалися за лічені хвилини до вильоту. Усього було продано на цей рейс більше 90 квитків. Керівництву аеропорту «Сімферополь» відповідне повідомлення надійшло тільки о 21.30 29 липня.
За підтримки уряду Криму й керівництва аеропорту «Сімферополь» були розселені 12 дітей із супроводжуючими в одній із євпаторійських оздоровниць. Пізно ввечері ще дев’ятеро осіб — дві багатодітні родини.
Тепер, згідно з наказом Росавіації, всі квитки, продані «Континентом», мають бути перерозподілені між сімома авіакомпаніями, що виконують рейси із Сімферополя до Росії.
Як стало відомо нашому кореспондентові, для перших пасажирів збанкрутілої авіакомпанії російська сторона спеціально вислала літак. 77 пасажирів двох рейсів, що не відбулися, уже вилетіли із Сімферополя до Москви.
 
Крим.