У селі Попівка поблизу Євпаторії стартував спортивно-музичний фестиваль «Z-Games KaZantіp -2011». На території «Республіки КаZантип» відкрився наймасштабніший і найсучасніший у Східній Європі спортивний парк — Actіon Sports Park, де протягом тижня відбуваються змагання в 13 видах спортивної програми та майстер-класи від професіоналів. Захід включає пляжні й екстремальні види спорту, а також насичену музичну програму.
У Сімферополі організували бібліотеку просто неба
У Сімферополі відбулася молодіжна акція «Літо. Книги. Рок-н-рол!». У ході заходу, організованого Центральною міською бібліотекою ім. А. С. Пушкіна разом із проектом «Вуличний університет», всі бажаючі могли на свіжому повітрі в неформальній атмосфері почитати книжки, що сподобалися, і журнали, послухати музику, записатися в бібліотеку, ознайомитися із творчістю молодих художників, взяти участь у конкурсах і вікторинах, а також обмінятися з бібліотекою книгами.
«Зміст цієї акції — залучення молоді до читання. Ми хочемо, щоб люди шукали якусь істину, відповіді на свої запитання саме в літературі, — розповіла журналістам організатор акції, бібліотекар абонемента Юлія Галушкіна. 
Крим.