Вони «чергували» на одній з найбільш «хлібних» трас «Харків — Симферополь», якою відпочивальники, — зокрема, і закордонні — прямують на море. На момент затримання молодики були вдягнуті в одяг світло-сірого кольору, зовні схожий на літню форму ДАІ.

Як з’ясували працівники Новомосковського міського відділу міліції області, непрацюючі 27- та 28-річні місцеві мешканці є членами одного із громадських формувань, що не дає їм жодного права «чергувати» на дорозі. Однак, граючи роль правоохоронців, чоловіки за допомогою міліцейського жезлу на очах у справжніх міліціонерів зупинили автомобіль громадянина сусідньої держави та вимагали у водія документи для перевірки.

Вистава для псе-вдодаішників завершилася фіаско. У зловмисників вилучили міліцейський жезл, літній формений одяг, автомобіль та бланки адміністративних протоколів встановленого зразка.

Це вже не перший подібний випадок на Дніпропетровщині. В кожному випадку ведеться ретельна перевірка. Тим часом правоохоронці попереджають: обов’язково вимагайте документи у тих, хто зупиняє вас у дорозі.