«Гарячу зустріч» організували в Генічеську донецькому карному авторитету, кличка якого — «Орел». Після спілкування із представниками місцевого карного співтовариства він чудом залишився живий. В Орла зламано обидві руки й нога, відбито внутрішні органи. Якби кваліфікована допомога запізнилася на кілька хвилин, витягти його «з того світу» уже не вдалося б.
Перебуваючи у всеукраїнському розшуку за шахрайство в особливо великих розмірах, він прибув до Генічеська обстоювати інтереси кримської «братви», що виплатила місцевим «партнерам» великий аванс у доларах за постачання наркотиків (марихуани), а натомість нічого не отримала. На нічну «стрілку» у парк Шевченка приїхали десять осіб. Братки знешкодили охоронця авторитету ударом по голові, а потім відлупцювали й самого кримінального лідера — бейсбольною биткою, руками й ногами. Після цього запхнули у «Волгу» і викинули на стрімчастому березі моря.
Коли мобільна група міліції прибула на «стрілку», в парку вже нікого не було. Прикмети й номери «Волги» повідомили всім постам ДАІ, і поблизу села Подорожнє за Генічеськом машину засікли — в колоні з п’яти автівок. Рух заблокували. Побачивши стражів порядку, пасажири й водії кинули автомобілі й розбіглися по полю. Утікачів до ранку ловили 25 співробітників міліції.
У Генічеському райвідділі міліції порушили кримінальну справу за фактом хуліганства й заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Із дев’яти учасників «розбірки» віком від 20 до 30 років під варту було взято одного — найактивнішого «бійця», що орудував биткою. Інших допитали як підозрюваних і відпустили на підписку про невиїзд.
Херсонська область.