Баскетбол. Національна збірна України, яка перебуває на тренувальному зборі у Клайпеді (Литва), зіграла перший контрольний поєдинок під керівництвом нового тренера Майка Фрателло. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.
Українці обіграли місцеву команду East Players, яка складається з гравців, які на сьогодні не мають контрактів з професійними клубами. Естонці спеціально приїхали до Клайпеди, щоб українці отримали ігрову практику.
У старті Фрателло випустив на майданчик Бурта, Пустозвонова, Забірченка, Кравцова та Печерова. Втім, виступити мали змогу усі гравці збірної. Не брали участі у матчі Фесенко та Ліщук, які отримали мікротравми.
І у підсумку млинець виявився не глевкий — здобуто надпереконливу перемогу. Україна — East Players. 92:67. 
Двоє б’ються, а третій...
Футбол. Наставник динамівців Юрій Сьомін жодним чином не коментував подій у матчі «Шахтар» — «Карпати». Зокрема, непризначений пенальті у ворота «гірників». Узагалі, Юрій Павлович — людина вихована і толерантна. Тому не дозволяє собі когось повчати. Чого не скажеш про окремих його колег. Тому він був здивований тим, як переймався Мірча Луческу матчем «Динамо» — «Оболонь».
Панові Луческу варто було б казати про справи своєї команди та не втручатися в обговорення суддівства поєдинків інших колективів, вважає Юрій Сьомін.
— Раніше я ніколи на подібне не реагував. Але цього разу порушу традицію, — сказав наставник динамівців. — Цю ситуацію я бачу таким робом: є тільки дві команди, які мають відношення до окремо взятого матчу. В даному випадку це «Динамо» і «Оболонь». Є ще третя сторона — це судді. Можу сказати, що після закінчення зустрічі з «пивоварами» їхня бригада півтори години розбирала епізоди, коли забивалися м’ячі. І в підсумку дійшли висновку, що ось ця дівчинка (Наталія Рачинська. — Авт.), яка працювала на лінії, заслуговує ідеальної оцінки. Відсудила вона блискуче! І за правилами УЄФА: коли має місце ситуація 50 на 50, рішення приймається на користь команди, що атакує. Ось вона і приймала саме такі рішення..
Стосовно Луческу... Є такий вислів: «Двоє б’ються, а третій не лізь!». Це правило завжди існувало в хороших компаніях. Нехай Луческу краще розповість про наш матч із «Шахтарем» у фіналі Кубка України, в якому був зупинений вихід Шевченка один на один з П’ятовим...
На думку динамівського тренера, панові Луческу варто було б проаналізувати, приміром, матч «Шахтаря» з «Карпатами» і не чіпати динамівців, які самі розберуться в своїх справах.
«Я з великою повагою ставлюся до тренера «Шахтаря», але цей його крок — дуже некоректний. Є людина, яка відповідає за суддівський комітет — Коліна. Це авторитетний фахівець, і він в усьому розбереться. А судді матчу «Динамо» — «Оболонь» отримали ідеальну оцінку. Значить, усе справедливо...»