Про позитиви нинішніх законодавчих змін, які вплинуть на поліпшення життя в Україні, повідомили на прес-конференції в експертному клубі «Чиста політика» народний депутат України фракції Партії регіонів Сергій Андрос та секретар Чернігівської міськради Олег Шеремет. «Ми абсолютно не переживаємо за рейтинг Партії регіонів, — зазначив народний обранець. — Коли почали просувати реформи, реально розуміли, що спочатку їх не сприймуть усі верстви населення. Та, як кажуть, курчат восени лічать. Уже намітилося економічне зростання у 4,2 відсотка. Після проведення Євро-2012 у країни буде більше ресурсів для збільшення зарплат, реалізації соціальних програм».
С. Андрос вважає, що нині на Чернігівщині працює злагоджена команда «і голови ОДА, і міського голови, і депутатів усіх рівнів».
Парламентарій прозвітував про свою діяльність щодо виділення коштів з державного бюджету на фінансування першочергових потреб обласного центру. За його сприяння Чернігів отримав необхідні суми на реконструкцію скверу імені Богдана Хмельницького, ремонт дитячого садка на Масанах. Вирішує політик сьогодні й ще проблему ремонту травмопункту.
 
Чернігів.