Глава держави Віктор Янукович обговорив з деякими керівниками регіонів пріоритетні завдання і звернув увагу на важливість дотримання заходів протипожежної безпеки у цей період.

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк під час зустрічі в Криму доповів Президентові України Віктору Януковичу про стан справ на Київщині, зокрема про хід жнив.
Керівник регіону відзначив, що область планує зібрати високі врожаї кукурудзи, соняшнику, гречки, цукрових буряків та сої. «Хлібороби працюють, дотримано всіх технологічних норм», — підкреслив А. Присяжнюк.
Нині, за словами голови ОДА, Київщина не має боргів перед працівниками бюджетної сфери.
А серед завдань, які поставив глава держави перед новопризначеним головою Донецької обласної державної адміністрації Андрієм Шишацьким — вирішення проблем житлово-комунального господарства, вугільної галузі, зокрема погашення заборгованості з виплати зарплат, а також поліпшення екологічної ситуації в регіоні.
Глава держави, як повідомляє його прес-служба, доручив голові Чернівецької ОДА Михайлу Папієву якнайшвидше ліквідувати наслідки пожежі, що сталася 18 липня на території дитячого будинку сімейного типу отця Михайла Жара, при Свято-Вознесенському чоловічому монастирі в селі Молниця Герцаївського району. А голові Севастопольської МДА Володимиру Яцубі — створити сприятливі умови для залучення інвестицій.