Універсальний автомобіль для вивезення сміття, а з ним і 30 контейнерів подарував селищу Любешів, що на Волині, Перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк. Для райцентру, де автопарк місцевого комунального управління не оновлювався більше двадцяти років, це гарна новина. Ключі від новенького автомобіля народний депутат вручив водію Івану Русилу, який вже 32 роки трудиться в УЖКГ.
Спеціалізований автомобіль — далеко не перший подарунок мешканцям району від свого відомого земляка. Адам Іванович багато зробив для вирішення соціальних питань у селі Ветли, звідки він родом. Зокрема, за його сприяння тут споруджено чудове приміщення школи, храм, незабаром буде і нове приміщення лікарні, просторий дитячий садок. Чимало соціальних об’єктів відкрито й в інших селах Любешівського району. Приміром, дубовий міст через річку Стохід, який з’єднав два села однієї сільради — Нові Березичі та Березичі.
Не залишає поза своєю увагою Адам Іванович і райцентр. За його сприяння тут відремонтовано центральну районну лікарню, реконструйовано стадіон «Колос», і все навіть важко перерахувати. Недарма народний депутат став Почесним громадянином Любешова.
Виступаючи перед своїми земляками під час вручення автомобіля, Адам Мартинюк поділився своєю мрією: у найближчі два-три роки повністю завершити газифікацію району і забезпечити його жителів доброякісною питною водою.
 
Волинська область.