Як і три попередні проведені московськими «Нічними вовками» у Севастополі, нинішнє байк-шоу не обійшлося без скандалу.

Байк-шоу-2011 офіційно вважається XV міжнародним. У Севастополі його проводять утретє. Виходить, перші тринадцять шоу відбувалися не тут. Про причини зміни місця сам керівник «Нічних вовків» Олександр Хірург Залдостанов на прес-конференції в 2009 році розповідав нечітко, мовляв, «фестиваль присвячуємо російському Чорноморському флоту, що базується в Севастополі».
Але скандал того разу зчинився не навколо флоту, а навколо заяви протодіакона Андрія Кураєва, який брав участь у шоу. Він сказав про те, що «байкери — прочани XXІ століття». До того ж у ЗМІ було розповсюджене фото, на якому на мотоциклі — оголена до пояса молода жінка на тлі прапора із зображенням лику Спаса Нерукотворного.
Наступний, у 2010-му, приїзд «Нічних вовків» до Севастополя офіційно приурочили до 65-річчя Перемоги. У прес-релізі йшлося: «На відзначення 66-ї річниці визволення міста-героя Севастополя від німецько-фашистських загарбників центральними вулицями міста-героя проїде колона німецьких мотоциклістів з Німеччини».
Перед стартом із Москви «Нічні вовки» були на прийомі у Володимира Путіна й одержали з його рук триколор, що його звеліли доправити до «міста російської морської слави». 
Другий приїзд байкерів в околиці Балаклави зчинив «зелений» скандал. Активісти-екологи та районна влада намагалися змусити організаторів шоу прибрати залишені учасниками купи сміття. У підсумку збирання лягло на плечі місцевої влади і на її ж бюджет. «Дубль-три» спробували розпочати задовго до 15 липня — дня початку третього байк-шоу в Севастополі. Майже за місяць до цього підлеглі Олександра Хірурга розповідали газетярам, як над ними знущалися українські митники й прикордонники, намагаючись не пустити в Україну. Але організувати медіаскандал не вийшло: Керч не настільки політизована, як Севастополь чи Сімферополь.
Потім, ближче до 15 липня, в Інтернеті з’явилися публікації: «Севастопольські чиновники пред’явили байкерам масу претензій і погрожували заборонити проведення байк-шоу. Хочуть особисто контролювати хід заходу на місці».
Побоювання не виправдалися, шоу відбулося не тільки без перешкод з боку влади, а й за активної її допомоги. Голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба й високопосадовці Криму на байках прибули на нічне шоу. «Організатори байк-шоу в Севастополі відмовилися від використання української символіки» — новина під таким заголовком з’явилася вже після того, як шоу закінчилося.
Фото автора.
На знімку 2009 року: як поєднуються практично безмежна свобода, котру сповідують байкери, і прийнята в православ'ї форма звертання «раб Божий», вочевидь, одному Богу відомо.