Під таким негласним девізом виступили вихованці Севастопольської дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів на Світових літніх іграх спеціальної Олімпіади, що проходила в Афінах (Греція).
Така грандіозна спортивна подія світового масштабу проводиться раз на чотири роки. Українські спортсмени змагалися в семи видах спорту з тринадцяти, у тому числі, в плаванні та легкій атлетиці. Збірню нашої країни з плавання представляли севастопольці — учні дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів. Два «золота» до скарбнички національної збірної принесли Олена Богма (50 м вільним стилем) і Олександр Нестреляєв (100 м вільним стилем).
На п’єдестал для нагородження спортсменів на прізвище Богма в Афінах викликали ще не раз: із п’яти срібних медалей (дистанції 50, 100 і 400 м на спині, брасом і вільним стилем) три на рахунку Олени та Павла Богмів. Чемпіон Олімпіади Олександр Нестреляєв здобув ще бронзову медаль — у запливі на 200 м вільним стилем.
«Золотою» для наших спортсменів стала також естафета 4 х 50 м вільним стилем. У складі збірної України з легкої атлетики виступав севастополець Роман Фатєєв. Його результат — дві срібні медалі: друге місце у забігу на 400 м і «срібло» в естафеті 4 х 100 м. До чудових виступів на Олімпіаді наших хлопців готували: заслужений тренер України, заслужений майстер спорту Надія Турукало, тренери Галина та Юрій Ігнатьєви і Лариса Євдокимова.
 
Севастополь.
***
Легка атлетика. Острава (Чехія). Чемпіонат Європи (U-23). Золоті нагороди вибороли українські спортовці: Шериф Ель-Шериф (потрійний стрибок — 17,72), жіноча естафета 4 х 100 м, Богдан Бондаренко (стрибки у висоту — 2,30), срібні — Микита Нестеренко (метання диска — 59,67), жіноча естафета 4 х 400 м.