На депутата Одеської обласної ради Михайла Шмушковича (фракція Партії регіонів) напали біля його будинку — троє невідомих били молодого депутата металевими прутами.
Із численними травмами голови і тіла депутата доставлено до 11-ї міської клінічної лікарні,  за фактом нападу порушено кримінальну справу.
Голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук заявив, що розглядає цей злочин як «виклик кримінальних структур владі, яка активно наводить порядок в області, як виклик Партії регіонів». «Михайло Шмушкович відомий своєю активною життєвою позицією та відданістю ідеалам партії. Питання нападу на депутата — на моєму особистому контролі. За цей злочин винних буде жорстоко покарано», — пообіцяв керівник області.
Заступник голови Одеської обласної ради Олексій Гончаренко заявив: «Вважаю, що за цим злочином стоїть керівництво Одеської міської ради. На 11 годину ранку було призначено засідання виконкому міськради, де мало розглядатися питання про підвищення тарифів на паркування автомобілів. Громадська організація «Якість життя» і депутат облради Михайло Шмушкович були категорично проти цього підвищення. Він повинен був виступити на тому засіданні виконкому міськради».
 
Одеса.