У Миколаєві в палаці спорту «Надія» вихованці відділення кікбоксингу обласної комунальної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (директор В. Титаренко), а також учні Возсіятської загальноосвітньої школи провели благодійне спортивно-музичне свято «Кікбоксинг-шоу» для збору коштів на придбання спеціального покриття (татамі). Реалізовано квитків від участі у благодійному святі на суму понад 40 тисяч гривень. Цих коштів виявилося цілком достатньо, щоб придбати для юних спортсменів довгоочікуване татамі.

Миколаївська школа кікбоксингу є однією з провідних не лише в Україні, а й за її межами. У червні 2011 року в Італії п’ятеро вихованців відділення кікбоксингу МОККДЮСШ (Уляна Чапленко, Ольга Тимченко, Катерина Гладка, Катерина Петеньова, Дар’я Данаусова) взяли участь у Кубку світу, де завоювали чотири золоті, три срібні та одну бронзову медаль. Данаусова (тренер та діючий спортсмен МОККДЮСШ) стала володарем головного призу.
— Наше місто щедре на меценатів, — зазначає начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Олександр Садовський. — Тому в мене немає сумніву, що потрібну для придбання татамі суму коштів міг виділити будь-хто з успішних бізнесменів області, якби я про це офіційно звернувся. Та нинішній захід став позитивною реакцією громадськості на соціальну відповідальність перед проблемами сьогодення. Я вдячний, що моя ідея підтримана не лише обласною владою, депутатами обласної ради Т. Демченко, В. Меріковим, а й обласною громадою.
 
Миколаївська область.