Передав для потреб Луцького гарнізонного військового госпіталю благодійний фонд «Волинь-2014».

— Стіл, який придбали благодійники, — сучасний та багатофункціональний. На ньому комфортно працювати, — розповідає головний лікар медичного закладу Олександр Хоменко. — Хірургічна техніка такого рівня нам вкрай потрібна, адже досі хворих оперували на столах, випущених у 60—70-х роках минулого століття.

— Ми вирішили надавати цільову допомогу без посередників, — зауважив член правління благодійного фонду «Волинь-2014» Віктор Чорнуха. — Раніше не були впевнені, чи потрапляють виділені нами ресурси на потреби бійців, які перебувають у зоні АТО, тому й створили фонд. Цей операційний стіл та світильник коштують майже 140 тисяч гривень, їх не виготовляють в Україні. Сподіваємося, це обладнання поліпшить умови роботи медиків.

Незабаром для зручності людей, які мають проблеми з пересуванням, благодійний фонд «Волинь-2014» планує встановити у госпіталі приставний ліфт.

Волинська область.

На знімку: член правління благодійного фонду «Волинь-2014» Віктор Чорнуха (ліворуч) передає головному лікарю Луцького госпіталю  Олександрові Хоменку нове медичне обладнання.

Фото надане благодійним фондом «Волинь-2014».