Уже стало традицією: де відбуваються дні «Голосу України», редакційна футбольна команда зустрічається з місцевими колективами. І без зайвої похвальби зазначимо, що наші хлопці майже ніколи не зазнають невдач. Так було і в Ірпіні.
Господарі організували цілий бліц-турнір з міні-футболу. І провели його на полі стадіону Національного університету державної податкової служби України (НУДПСУ). Синтетичний газон останнього покоління, котрий поклали спеціально до ІV чемпіонату Європи серед університетів, поділили на два міні-футбольні поля.
Щоправда, стадіон саме тепер переживає чергову реконструкцію. Адже наступного року в Ірпіні базуватиметься одна із збірних—учасниць Євро-2012. Умови для неї, можете не сумніватися, створять класні. 
Та повернімося до нашого змагання. Слід сказати, що учасники турніру мужньо переносили спеку і геть усі продемонстрували бойовитість. А окремі, без перебільшення, ще й високу майстерність. Це насамперед стосується наших футболістів. У першому матчі вони перемогли (7:3) сильну команду господарів, представлену гравцями вузівського колективу з великого футболу.
Між іншим, команда НУДПСУ буквально за тиждень перед цим повернулася з Тернополя з фінального турніру чемпіонату України серед студентів срібним призером. 
В іншому півфінальному поєдинку команда місцевого склозаводу надпереконливо перемогла суперників з ВО «Укрдержліспроект» — 5:0.
У фіналі футболісти «Голосу України» ефектно взяли гору над футболістами склозаводу — 6:0. Треті фінішували студенти-податківці, котрі переграли колектив ВО «Укрдержліспроект», — 6:2.
Потім було врочисте нагородження переможців і призерів медалями. А найкращим бомбардиром став кореспондент парламентського відділу «Голосу України» Сергій Мельник, котрий забив сім м’ячів. Приз йому вручив  заступник міського голови Ірпеня Михайло Мацелик (на знімку).