Бокс. Менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що українці не планують найближчим часом битися з росіянином Олександром Повєткіним.

— Ми вже двічі мали битися з Повєткіним. І ми хотіли цього. Але він не прийшов на прес-конференцію, тому що злякався. Він хворів? Та хто в це повірить?! Пізніше навіть його тренер Теді Атлас повідомив, що Повєткін був здоровий, але просто він не хотів, щоб той бився з Кличком.
Хокей. Наступний сезон київський «Сокіл» гратиме у Деснянському районі Києва (вулиця Шалетт, 6), де в березні 2011 року відкрили нову льодову арену з трибунами на півтисячі місць.
Суттєво урізавши бюджет клубу, боси «Сокола» відмовилися від ідеї орендувати «Авангард», а також броварський «Термінал», де команда виступала з 2007 року. Керівництво «біло-синіх» вже повідомило, що систему відеогол, придбану для участі в білоруській Екстралізі, «соколи» забирають з собою.
А тим часом колишній наставник «Сокола» Анатолій Богданов приєднався до тренерського штабу нижегородського «Торпедо», котре очолює фінський фахівець Карі Ялонен. До складу інтернаціонального штабу також увійшли Кай Раутіо, Павло Торгаєв і Сакарі Ліндфорс.
Заслужений тренер колишнього Радянського Союзу Анатолій Богданов, котрий вже очолював «Торпедо» у сезоні 2005/2006, має солідний досвід роботи у Фінляндії, київському «Соколі», з яким виграв «бронзу» чемпіонату СРСР 1985 року. Також 64-річний фахівець був наставником національної збірної України з 1998 по 2003 рік, домігшись найвищого досягнення в її історії — дев’ятого місця на чемпіонаті світу 2002 року.
Баскетбол. Став відомий список учасників кваліфікаційного раунду Єврокубка. За вісім путівок до основної сітки змагатимуться 16 команд, у числі яких і маріупольський «Азовмаш», повідомляє прес-служба клубу. Жеребкування відбудеться 7 липня у Барселоні.
«Говерла», котра подала заявку на участь у Єврочеленджі, отримала позитивну відповідь від ФІБА-Європа. Свого суперника івано-франківці отримають також 7 липня.
Пляжний футбол. У столиці Італії Римі відбулося жеребкування фінальної частини Кубка світу, котрий триватиме з 1 по 11 вересня у цій країні. Національна збірна України у підгрупі змагатиметься з чотириразовим чемпіоном світу (ФІФА) та десятиразовим неофіційним чемпіоном світу — командою Бразилії, а також із командами Японії та Мексики. Суперники, як кажуть, не з легких, але і наші хлопці мають авторитет. Тож сподіваємося на їхній успішний виступ.
Теніс. Гаага (Нідерланди). Челленджер The Hague Open. Чоловічий турнір. Призовий фонд — 42 500 євро. Перший раунд. Артем Смирнов (Україна) — Домінік Меферт (Німеччина). 6:4, 7:5.