Тріатлон. Понтеведра (Іспанія). Чемпіонат Європи. Естафета. 1. Німеччина — 1:38.10; 2. Україна (Інна Рижих, Данило Сапунов, Юлія Єлістратова, Єгор Мартиненко) — 1:38.11; 3. Італія — 1:38.20.

Легка атлетика. Щецин (Польща). Традиційний міжнародний турнір «Меморіал Януша Кусочинського». Львів’янин Дмитро Дем’янюк посів перше місце у змаганнях зі стрибків у висоту (2,26).
Маунтінбайк. Словенія. Лідер команди з маунтінбайку ІSD Cyclіng Team 31-річний луганчанин Сергій Рисенко удруге поспіль піднявся на п’єдестал пошани. Він став другим у перегонах першої категорії GP Ravne Enduro Specіalіzed — Ravne na Koroskem. За чотири дні до цього старту Рисенко також показав другий результат на перегонах другої категорії. Тоді українця від перемоги відділили три секунди.
Бокс. Канадець Берман Стіверн, який у восьмому раунді нокаутував Рея Остіна зі США, став володарем «Срібного пояса» WBC у надважкій вазі і обов’язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією цієї організації, котрий належить українцеві Віталію Кличку. У послужному списку 32-річного Стіверна 21 перемога (20 нокаутів) у 23 боях.
Плавання. Міжнародна федерація опублікувала календар Кубка світу—2011. Порівняно з минулорічним сезоном в якості першого етапу добавили змагання в Дубаї. Але відсутній етап в Ріо-де-Жанейро. Фінальною крапкою стане турнір в столиці Японії.
Розклад етапів: 7—8 жовтня. Дубаї. 15—16 жовтня. Стокгольм. 18—19 жовтня. Москва. 22—23 жовтня. Берлін. 4—5 листопада. Сінгапур. 8—9 листопада. Пекін. 12—13 листопада. Токіо.
Баскетбол. Якщо київському «Будівельнику» не дадуть можливості грати в столичному Палаці спорту, клуб може відмовитися від участі в єврокубках. Киян включили до кваліфікації Євроліги. Але «Будівельник» має ще й пропозицію з Ліги ВТБ. Однак може не зіграти в жодному з турнірів. Минулого сезону майже всі домашні єврокубкові зустрічі кияни провели в Дніпропетровську. На майбутній сезон такий варіант не розглядають.
Нині тривають перемовини з керівництвом київського Палацу спорту. Однак уже сьогодні відомо, що там не вдасться зіграти плей-оф Суперліги, бо навесні 2012 року найбільшу арену країни «окупують» під футбольне Євро. І всі домашні зустрічі «Будівельник» гратиме в палаці «Меридіан».