Футбол. США. Золотий Кубок КОНКАКАФ (чемпіонат Центральної, Північної Америки і країн Карибського басейну).
Фінал. Мексика — США. 4:2. Пасадина. «Роуз Боул». 92 000 глядачів. 30 градусів. Голи: Баррера, 29, 50, Гуардадо, 36, Сантос, 76 — Бредлі, 8, Донован, 23.
Мексиканці вдруге поспіль заволоділи призом. І тепер мають змогу показати себе в іншому грандіозному турнірі, тепер вже на півдні, — «Копа Америка».
Вони і футболісти Коста-Рики запрошені на ці змагання і приєднаються до 10 збірних—членів Південноамериканської футбольної конфедерації (КОНМЕБОЛ). Змагання відбудуться в Аргентині.
Склад груп. А. Аргентина, Болівія, Колумбія, Коста-Рика. B. Бразилія, Парагвай, Еквадор, Венесуела. С. Уругвай, Чилі, Мексика, Перу. Чемпіонат стартує 1 липня матчем Аргентина — Болівія. Канал «Футбол» напряму транслюватиме «Копа Америка».
***
Футбол. Данія. Євро-2011 (U-21). Фінал. Іспанія — Швейцарія. 2:0. Голи: Еррера, 41, Алькантара, 81.
Як і очікувалося, іспанська «молодіжка» стала найсильнішою в Європі. Такий підсумок абсолютно справедливий. Підопічні Луїса Мільї підтвердили на цьому турнірі, що Іспанія нині — футбольна супердержава, законодавиця мод у найпопулярнішій у світі грі.
Нагадаємо, що національна збірна цієї країни — чемпіон світу і Європи. Грою «Барселони», переможниці Ліги чемпіонів, захоплюються повсюди, і не лише в Іспанії та Каталонії. І от тепер — ще один яскравий переможний штрих, котрій свідчить про перспективи піренейської футбольної моди.
Матч за 3 місце. Білорусь — Чехія. 1:0. Гол: Філіпенко, 88.
Зазвичай матч за третє місце не проводять. Але цього разу його зіграли, бо необхідно було визначити володаря путівки на футбольний турнір Олімпіади-2012. Отже, білорусам і «бронза», і перепустка до Лондона.