Днями співробітники СБУ спільно з працівниками Генеральної прокуратури України впіймали на гарячому голову Жовківської райдержадміністрації Володимира Волошина. Як повідомила прес-служба управління СБУ у Львівській області, в робочому кабінеті голови райдержадміністрації радник передав йому 2500 доларів. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст 368,  — «Одержання хабара».

Володимир Волошин пробув головою РДА лише рік. Прийшов на державну службу з бізнесу — працював комерційним директором фірми «Тріада». У 1985 році закінчив історичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка. Попереднього голову Жовківської райдержадміністрації Володимира Заблоцького теж затримали за хабарництво. За інформацією слідства, він вимагав 7500 доларів за виділення землі.
Протягом року на Львівщині на хабарництві погорів вже третій голова райдержадміністрації. Останнє затримання проходило в Турці, де голові РДА Василеві Чернявському вручили 17 тисяч доларів за сприяння при виділенні земельної ділянки під готельно-розважальний комплекс. Загальна сума всієї винагороди за оборудку становила 120 тисяч доларів.